Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria2399g4798kcal211.1g239.9g335.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2399g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix540g270kcal8.1g54g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g270g2429kcal0g0g269.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g15994kcal471.4g787.4g1221g19.6g
Valittu annoskoko6072g7997kcal235.7g393.7g610.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna3036g3999kcal117.9g196.9g305.3g4.9g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823