Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl2376g2756kcal517.9g0g76g0g
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.4g20.1g0.8g7.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g201g292kcal11.9g62.2g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Herne 559g385kcal28.3g52.3g2.2g17.3g
Kasvisliemikuutio 31g94kcal2.9g4.2g7.2g0.5g
Korianteri, tuore, annos 20g56g11kcal1.1g2.2g0.3g1.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 112g989kcal0g0g111.8g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)2236g4025kcal44.7g111.8g380.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12152g17500kcal1227.4g540.8g1157.4g54g
Valittu annoskoko6076g8750kcal613.7g270.4g578.7g27g
Annoskoko puolitettuna3038g4375kcal306.9g135.2g289.4g13.5g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729