Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi403g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g20g2kcal0.3g0g0.1g17.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale30g18kcal3g1.5g0.1g22g
Manteli, jauhettu, n. 1dl141g848kcal34g9.3g76.1g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g1817kcal84.6g30.4g154g98g
Valittu annoskoko608g908kcal42.3g15.2g77g49g
Annoskoko puolitettuna304g454kcal21.2g7.6g38.5g24.5g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174