Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 398g44kcal2.2g5.6g0.4g2.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 199g263kcal5.2g6.4g23.9g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g646kcal14.8g32g48.6g5.6g
Valittu annoskoko608g323kcal7.4g16g24.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna304g162kcal3.7g8g12.2g1.4g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021