Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paistijauheliha 10%67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.7g10kcal0.3g0.3g0.9g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g65g26kcal1.1g5.3g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g441kcal34.2g35.2g16.2g9.8g
Valittu annoskoko608g220kcal17.1g17.6g8.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna304g110kcal8.6g8.8g4.1g2.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712