Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g106g567kcal5.2g55.2g34g0g
Kananmuna kuoreton 212g303kcal26.6g0.6g21.8g0g
Sokeri 114g464kcal0g114.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %80g434kcal0.8g0.8g47.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.5g30.7g0.5g1.5g
Kaakaojauhe, X-tra5.3g20kcal0.2g4.4g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g8.8g47kcal0.4g4.6g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %6.6g36kcal0.1g0.1g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g4196kcal80.8g445.6g225.6g3.2g
Valittu annoskoko608g2098kcal40.4g222.8g112.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna304g1049kcal20.2g111.4g56.4g0.8g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.7g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840