Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2497g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali666g141kcal8g22.6g1.3g14g
Porkkana 666g218kcal4.1g37g1.3g17g
Palsternakka 250g159kcal1.2g29.5g1g11.2g
Selleri, annos 50g250g35kcal2.5g7.5g0g0g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Paistijauheliha 10%666g1132kcal133.2g0g66.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr37g103kcal2.9g3.5g8.8g0.6g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g649g260kcal11g53.2g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g50g38kcal3.7g4.7g0.2g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g4405kcal344.2g353.4g161.2g97.6g
Valittu annoskoko6080g2203kcal172.1g176.7g80.6g48.8g
Annoskoko puolitettuna3040g1101kcal86.1g88.4g40.3g24.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712