Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2805g592kcal33.7g95.4g5.6g58.9g
Jauheliha, sika-nauta 801g1774kcal140.2g0g136.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen902g298kcal29.7g44.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)200g160kcal2g9g14g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Siirappi 40g121kcal0g29.7g0g0g
Ohrasuurimo 170g549kcal14g107.5g3.4g12.9g
Bataatti, kuorittu 701g568kcal11g118g0.4g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g9633kcal550.8g819.8g442g185.6g
Valittu annoskoko6080g4816kcal275.4g409.9g221g92.8g
Annoskoko puolitettuna3040g2408kcal137.7g205g110.5g46.4g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704