Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 720g6367kcal0g0g720g0g
Pellavansiemenöljy1440g12960kcal0g0g1440g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g720g576kcal0g0g64.8g0g
Viinietikka 3200g661kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g41129kcal0g32g4449.6g0g
Valittu annoskoko6080g20565kcal0g16g2224.8g0g
Annoskoko puolitettuna3040g10282kcal0g8g1112.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233