Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4027g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g201g20kcal3g0g1.2g171.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g111g399kcal49.8g44.3g6.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale302g181kcal30.2g15.1g0.9g220.5g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1409g8484kcal339.6g93g761g98.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g18167kcal845.2g304.8g1539.4g980.4g
Valittu annoskoko6080g9084kcal422.6g152.4g769.7g490.2g
Annoskoko puolitettuna3040g4542kcal211.3g76.2g384.9g245.1g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174