Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2406g787kcal14.9g133.8g4.8g61.4g
Parsakaali brokkoli 2005g703kcal92.6g39.1g6g50.1g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g1604g5535kcal401.1g949.7g35.3g173.3g
Persilja 64g18kcal0.9g0.7g0.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g14084kcal1019g2246.6g92.4g579.8g
Valittu annoskoko6080g7042kcal509.5g1123.3g46.2g289.9g
Annoskoko puolitettuna3040g3521kcal254.8g561.7g23.1g145g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549