Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g3315g12929kcal198.9g1021.1g898.4g450.9g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g332g1326kcal1.7g285.1g16.6g0g
Vesi995g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 113g255kcal0.6g60.8g0.1g1g
Mustikka metsä- 1194g525kcal6g76.4g7.2g39.4g
Sokeri 133g538kcal0g132.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g31148kcal414.4g3151.8g1844.6g982.6g
Valittu annoskoko6080g15574kcal207.2g1575.9g922.3g491.3g
Annoskoko puolitettuna3040g7787kcal103.6g788g461.2g245.7g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448