Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2135g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 334g994kcal61.9g8.3g80.1g0g
Tomaatti 534g122kcal3g18.4g1.6g7.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 182g228kcal20g0.5g16.4g0g
Makaroni, tumma 801g2879kcal108.1g526.1g24g47.2g
Porkkana 267g87kcal1.7g14.8g0.5g6.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 27g78kcal2.9g4g5.6g0.1g
Soijarouhe, vaalea 160g616kcal61.7g74.1g3.7g16.3g
Atria kevyt jauheliha1068g1815kcal202.8g0g106.8g0g
Sipuli 534g162kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g14680kcal937.6g1343.6g559.6g174g
Valittu annoskoko6080g7340kcal468.8g671.8g279.8g87g
Annoskoko puolitettuna3040g3670kcal234.4g335.9g139.9g43.5g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964