Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g1198g3832kcal165.3g694.6g38.3g98.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g1597g2044kcal239.5g0g143.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g342kcal29.9g0.8g24.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 699g296kcal68.5g2.8g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1996g659kcal65.9g97.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Oliiviöljy 100g883kcal0g0g99.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g16230kcal1144g1613g614.6g203.8g
Valittu annoskoko6080g8115kcal572g806.5g307.3g101.9g
Annoskoko puolitettuna3040g4058kcal286g403.3g153.7g51g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754