Broilerikeitto

Kuullota purjorenkaat ja valkosipuli öljyssä curryn (3tl) kanssa 2 min. Lisää
vesi ja liemikuutiot.

Keitä 10 min.
Lisää makaronit, broilerikuutiot, ja omenapalat, kiehuta 5 min.
Huuhtele purkkipavut kylmän veden alla ja valuta.

Lisää ne ja ruokakerma, kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 676 grammaa

Maroi1960
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli562g107kcal10.1g13.5g1.1g11.8g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy rainbow68g607kcal0g0g67.5g0g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.8g5.4g8.1g0.2g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras450g1440kcal62.1g260.9g14.4g36.9g
Broilerifilee, marinoimaton675g722kcal155.9g0g10.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 900g347kcal1.4g73.4g0.8g13.5g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g562g426kcal29.8g97.8g2.2g25.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g562g422kcal12.9g29.8g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12168g8392kcal557.2g964.2g262.4g175.8g
Valittu annoskoko6084g4196kcal278.6g482.1g131.2g87.9g
Annoskoko puolitettuna3042g2098kcal139.3g241.1g65.6g44g
Arvot/100g100g69kcal4.6g7.9g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84693