Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g1803g1622kcal27g108.2g117.2g36.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g1803g811kcal27g135.2g18g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1352g1555kcal216.3g25.7g67.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1127g1239kcal259.1g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12168g10455kcal1058.8g538.2g446.2g72.2g
Valittu annoskoko6084g5228kcal529.4g269.1g223.1g36.1g
Annoskoko puolitettuna3042g2614kcal264.7g134.6g111.6g18.1g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961