Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g599g4370kcal6g6g478.9g0g
Sokeri 509g2066kcal0g508.4g0g0g
Muna, annos 60g539g472kcal40.7g4.5g32.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2003kcal59.5g408.6g7g20.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g90kcal0g22.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2395g852kcal3.8g170.3g2.2g47.9g
Voi, 1 tl, 5 g180g1311kcal1.8g1.8g143.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 359g1070kcal66.7g9g86.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g898g3592kcal0g898g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12168g31651kcal357g4057.6g1501.4g136.6g
Valittu annoskoko6084g15826kcal178.5g2028.8g750.7g68.3g
Annoskoko puolitettuna3042g7913kcal89.3g1014.4g375.4g34.2g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107