Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 99g402kcal0g98.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.7g0.7g2g
Vehnälese 5.8g13kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.8g21kcal0.2g4.6g0.2g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl58g524kcal0g0g58.2g0g
Porkkanaraaste 200g175g47kcal1g9.3g0.3g4.4g
Tomusokeri 1dl=60g44g175kcal0g43.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 87g252kcal9.6g2.6g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g3484kcal50.6g412g177.4g17.2g
Valittu annoskoko609g1742kcal25.3g206g88.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna304g871kcal12.7g103g44.4g4.3g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696