Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi285g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 22g50kcal2.9g3.4g1g8.2g
Vehnäjauho puolikarkea 285g976kcal29g199.2g3.4g10g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g2138kcal63.8g426.2g8.8g36.4g
Valittu annoskoko609g1069kcal31.9g213.1g4.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna305g535kcal16g106.6g2.2g9.1g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248