Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia350g489kcal59.4g0g28g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)32g120kcal4.1g23.9g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g65kcal5.7g0.2g4.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1367kcal139.4g51.8g66.6g1.2g
Valittu annoskoko609g684kcal69.7g25.9g33.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna305g342kcal34.9g13g16.7g0.3g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.3g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112