Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Kidneypapu, suolaliemessä184g202kcal14.4g33.1g0.9g14.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 110g351kcal29.3g0g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika vihreä 75g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1394kcal93g96.6g67.8g41.2g
Valittu annoskoko609g697kcal46.5g48.3g33.9g20.6g
Annoskoko puolitettuna305g349kcal23.3g24.2g17g10.3g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826