Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen87g627kcal0g0g69.6g0g
Sokeri 49g200kcal0g49.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 113g388kcal11.5g79.2g1.4g4g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 116g74kcal3.7g5.6g4.1g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g17kcal0g4.3g0g0g
Mustikka metsä- 116g51kcal0.6g7.4g0.7g3.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.5g19kcal0g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g3201kcal52.8g352.6g168.6g15.8g
Valittu annoskoko609g1600kcal26.4g176.3g84.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna305g800kcal13.2g88.2g42.2g4g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206