Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g44g153kcal12.3g0.9g11.4g0g
Pirkka salsadippi medium79g46kcal0.7g10.2g0.2g1.2g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g88g105kcal2.5g4.5g8.8g0.4g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)131g33kcal1.2g5.6g0.5g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi88g23kcal1.1g4.2g0.2g0g
Oliiviöljy 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g175g131kcal29.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1074kcal95g50.8g55.6g3.2g
Valittu annoskoko609g537kcal47.5g25.4g27.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna305g269kcal23.8g12.7g13.9g0.8g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155