Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki350g315kcal52.5g8.7g7g0g
Kauralese 32g113kcal5.7g14.4g2.4g5.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g18g105kcal4.2g1.2g9.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1596kcal171g49.8g75.4g11g
Valittu annoskoko609g798kcal85.5g24.9g37.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna305g399kcal42.8g12.5g18.9g2.8g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396