Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton123g270kcal13.7g3.1g23.3g0.1g
Porkkanaraaste 200g88g24kcal0.5g4.6g0.2g2.2g
Rypsiöljy rainbow4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g394g443kcal8.8g98.2g1.6g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1552kcal46g211.8g59g12g
Valittu annoskoko609g776kcal23g105.9g29.5g6g
Annoskoko puolitettuna305g388kcal11.5g53g14.8g3g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711