Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g94g38kcal1.3g7.6g0.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli75g135kcal6.4g1.6g11.2g0g
Ketsuppi, Felix20g18kcal0.2g4.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Persilja3.7g0.4kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1071kcal69.2g27.4g76g0.6g
Valittu annoskoko609g535kcal34.6g13.7g38g0.3g
Annoskoko puolitettuna305g268kcal17.3g6.9g19g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674