Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g58g262kcal4.5g39.6g9.3g2.1g
Suolapähkinä, taffel15g93kcal4.1g2g7.7g1.1g
Suklaa tumma 29g151kcal1.1g15.5g9g1.5g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 146g243kcal10.9g5.8g18.9g3.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g51g66kcal6.6g0.2g4.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 18g50kcal2.7g0g4.4g0g
Sokeri 58g237kcal0g58.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 36g23kcal1.2g1.8g1.3g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g73g422kcal21.6g8.5g33.5g6.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 73g47kcal2.3g3.5g2.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen29g159kcal3.2g14.3g9.6g0.5g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g8.7g34kcal0g8.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g3786kcal116.8g316g224.8g30.4g
Valittu annoskoko609g1893kcal58.4g158g112.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna305g947kcal29.2g79g56.2g7.6g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882