Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.5g4kcal0g0.8g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g54g107kcal13.6g0.4g5.7g0g
Maissi (makea), Rainbow84g67kcal1.8g10.9g0.8g3.1g
Kurkku 159g17kcal0.9g2.2g0.2g1.1g
Tomaatti 114g26kcal0.6g3.9g0.3g1.6g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 191g25kcal2.1g1.9g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g554kcal38g40.2g21.8g16.2g
Valittu annoskoko609g277kcal19g20.1g10.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna305g139kcal9.5g10.1g5.5g4.1g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618