Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.195g683kcal25.9g132.6g4.7g7.4g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)175g58kcal5.8g7.9g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g75g540kcal0.8g0.8g60g0g
Neilikka, annos 4g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1219g3734kcal67g568.4g130.6g19g
Valittu annoskoko610g1867kcal33.5g284.2g65.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna305g934kcal16.8g142.1g32.7g4.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450