Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g15g8.5kcal0.6g1.5g0g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Punaviini38g26kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g798kcal65.6g34.2g37g11.6g
Valittu annoskoko610g399kcal32.8g17.1g18.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna305g200kcal16.4g8.6g9.3g2.9g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608