Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g1200g3840kcal165.6g696g38.4g98.4g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g1600g2048kcal240g0g144g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 700g297kcal68.7g2.8g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12184g16262kcal1146.2g1616.4g616g204.2g
Valittu annoskoko6092g8131kcal573.1g808.2g308g102.1g
Annoskoko puolitettuna3046g4066kcal286.6g404.1g154g51.1g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754