Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g500g2750kcal5g5g300g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 100g304kcal8.8g55.4g1.9g13.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 440g1338kcal38.5g243.8g8.4g61.2g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 2000g647kcal58g40g12g70g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g400g1356kcal86g4g111.6g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 800g271kcal24.5g39.2g0.8g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12188g19109kcal725.4g1555.6g1019.4g346.6g
Valittu annoskoko6094g9555kcal362.7g777.8g509.7g173.3g
Annoskoko puolitettuna3047g4777kcal181.4g388.9g254.9g86.7g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439