Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 959g1661kcal72.9g22.1g143.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 959g3167kcal19.2g28.8g335.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1199g672kcal101.9g60g2.4g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi959g4317kcal62.4g575.5g201.4g29.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton384g2763kcal0g0g307g0g
Mangosose, Piltti1199g719kcal4.8g179.9g4.8g12g
Sokeri 408g1655kcal0g407.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini29g100kcal24.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g30106kcal571.6g2547.2g1990.4g83.4g
Valittu annoskoko6096g15053kcal285.8g1273.6g995.2g41.7g
Annoskoko puolitettuna3048g7527kcal142.9g636.8g497.6g20.9g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199