Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3158g4505kcal394.8g9.5g323.7g0g
Canderel makeutusjauhe96g368kcal2.8g89.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.9g0g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 96g354kcal17.7g10.5g20.8g29.1g
Kuohukerma,valio,2dl1914g6508kcal38.3g57.4g669.9g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g746g3874kcal53.7g248.6g296.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g31691kcal1019.6g942.2g2621.4g58.6g
Valittu annoskoko6096g15845kcal509.8g471.1g1310.7g29.3g
Annoskoko puolitettuna3048g7923kcal254.9g235.6g655.4g14.7g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580