Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.5g4.8kcal0.3g0g1.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2.2g7.3kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g327kcal3g17.8g30.4g0.2g
Valittu annoskoko61g163kcal1.5g8.9g15.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g82kcal0.8g4.5g7.6g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.5g14.6g25g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761