Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g11g40kcal1.5g7.7g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Maitorahka, milbona (500g)13g8.5kcal1.5g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)5g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g13g6.9kcal0.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g206kcal8.8g22g9g0.8g
Valittu annoskoko61g103kcal4.4g11g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g52kcal2.2g5.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g168kcal7.2g18g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276