Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)30g10kcal1g1.4g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4g29kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g272kcal5.6g45.8g6.8g1.2g
Valittu annoskoko61g136kcal2.8g22.9g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g68kcal1.4g11.5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172