Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parsa 47g7.3kcal0.6g0.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g43kcal1.6g4.4g1.6g1.4g
Valittu annoskoko61g22kcal0.8g2.2g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g11kcal0.4g1.1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g35kcal1.3g3.6g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894