Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Hasselpähkinä 3.1g20kcal0.4g0.1g1.9g0.5g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.4g7.7kcal1.3g0.7g0g0.4g
Punainen linssi risenta 500g=6dl3.3g10kcal0.8g1.7g0g0.3g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g16g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g140kcal5.8g7.2g9.4g3g
Valittu annoskoko61g70kcal2.9g3.6g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna31g35kcal1.5g1.8g2.4g0.8g
Arvot/100g100g115kcal4.8g5.9g7.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994