Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g7g16kcal1.3g0.9g0.8g1g
Lihaliemi laimennettu 3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour8.8g26kcal0.3g0.4g2.6g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit8.8g12kcal0.3g0.2g1.1g0g
Kinkkusuikale, Portti11g13kcal1.8g0g0.7g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki5.3g2.4kcal0g0.5g0g0g
Paprika, punainen4.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Liivate 0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl12g40kcal0.2g0.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g226kcal8.6g5.2g18.6g2.4g
Valittu annoskoko61g113kcal4.3g2.6g9.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna31g57kcal2.2g1.3g4.7g0.6g
Arvot/100g100g185kcal7.1g4.3g15.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370