Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fenkoli, annos 100g2.2g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Maa-artisokka 8.7g4kcal0g0.7g0g0.3g
Lehtiselleri 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 5.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g32kcal0.4g4.4g0.8g1.2g
Valittu annoskoko61g16kcal0.2g2.2g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g8kcal0.1g1.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g26kcal0.3g3.6g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404