Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 22g27kcal4.6g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi3.8g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Smetana, Valio, hyla5.5g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g126kcal10.4g3.4g7.4g0.8g
Valittu annoskoko61g63kcal5.2g1.7g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal2.6g0.9g1.9g0.2g
Arvot/100g100g103kcal8.5g2.8g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162