Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g44g63kcal9.6g0g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g7.8g8.6kcal0.2g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g181kcal20g1.6g10.2g0.2g
Valittu annoskoko61g90kcal10g0.8g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal5g0.4g2.6g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.3g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691