Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.9g13kcal0.5g0g1.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g158kcal3.4g2.4g14.8g0.6g
Valittu annoskoko61g79kcal1.7g1.2g7.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g40kcal0.9g0.6g3.7g0.2g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412