Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 14g5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kiinankaali 10g2.1kcal0.2g0.2g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.1g2kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g29kcal2.2g3.8g0g1.8g
Valittu annoskoko61g14kcal1.1g1.9g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g7kcal0.6g1g0g0.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703