Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g22g77kcal2.8g15.1g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Tonnikala öljyssä 5.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]5.8g6.9kcal0.7g0.1g0.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Polar-juusto 15%3.1g8.1kcal1g0g0.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g267kcal15.4g34.6g7.2g0g
Valittu annoskoko61g133kcal7.7g17.3g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna31g67kcal3.9g8.7g1.8g0g
Arvot/100g100g218kcal12.6g28.3g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547