Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g16g21kcal2.7g0.1g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g6.6g23kcal0.5g5.2g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow6.2g5kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g166kcal7.2g13.4g9.2g0.4g
Valittu annoskoko61g83kcal3.6g6.7g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g42kcal1.8g3.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g136kcal5.9g11g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524