Hirvipaisti jäisenä

Laita jäinen paisti uunin ritilälle ja laita alle astia, johon valumavedet jäävät.

Lait uuni 75-80 asteeseen ja anna sen paistua siinä lämmössä noin 12 tuntia.

Sillä aikaa keitä vedestä (noin 5-7 desiä) , suolasta, soijakastikkeesta, pippureista, rakuunasta ja esim soijakastikkeesta ja/tai liemikuutiosta keitetty liemi.

Anna sen jäähtyä.

Laita paisti liemeen noin 5 tunniksi.

Kääntele sitä tarpeen tullen ja astian koosta riippuen.

Paisti on maukasta lämpimä mutta myös erinomaisen hyvää leikkeleeksi.

Takuuresepti ja tuloksena mureaa lihaa.

Jos haluat vielä mureampaa, vähennä suolan määrä normaalin maustamisen määrään ja laita liha astiaa ja kaada jäisen lihan ylle kiehuva mauste liemi.

Paista aina alle 100-asteisessa uunissa (kiloselle palaselle menee 8-12 tuntia uuninlämmöstä riippuen)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1565 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 39g44kcal8.3g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g90kcal16.6g0.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko61g45kcal8.3g0.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g23kcal4.2g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g74kcal13.6g0.2g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290533