Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.7g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.5g9kcal0.5g0.3g0.5g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g433kcal7.4g54.4g20g2.4g
Valittu annoskoko61g217kcal3.7g27.2g10g1.2g
Annoskoko puolitettuna31g108kcal1.9g13.6g5g0.6g
Arvot/100g100g354kcal6g44.4g16.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249