Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g2.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g138kcal8.8g3.6g9.4g0.6g
Valittu annoskoko61g69kcal4.4g1.8g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g35kcal2.2g0.9g2.4g0.2g
Arvot/100g100g113kcal7.2g2.9g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850